Welkom


Bij Conceptgifts.be kan u steeds terecht voor gepersonaliseerde cadeaus, cadeaupakketten 'in a box', persoonlijke gadgets, gifts en zoveel meer.


Daarnaast zijn wij ook de officiële webshop van de Slaapmutske bierboxen. Neem gerust een kijkje!Onze favorieten


Maak kennis met onze persoonlijke favorieten en de meest verkochte producten.

Ontstaan en geschiedenis Conceptgifts.be


Tijdens de zeer vreemde corona-periode rond eindejaar 2020 besloten wij om een zaak op te starten. De hoofdzakelijke reden hiervoor? Telkens opnieuw geconfronteerd worden met het feit dat je niet weet wat te kopen als cadeau voor een bepaalde gelegenheid of persoon.


Met die visie besloten we om enkele toffe producten, boxen en concepten uit te werken waarbij we altijd een gepersonaliseerde boodschap meegeven met het product zelf. De keuze hiervoor was vrij snel gemaakt. Als voorbeeld hiervan nemen we bijvoorbeeld een sleutelhanger: deze kan leuk zijn op zichzelf, maar het is pas echt af als je hier iets persoonlijk van kan maken.

Daarnaast namen we ook de officiële webshop van onze partner Brouwerij Slaapmutske over. Voor de klanten van Brouwerij Slaapmustke verandert er helemaal niets. Zelfde webconcept, zelfde producten, zelfde prijzen, ... Gewoon en andere naam en een ruimere keuze.


Zo kan je bij ons terecht voor gepersonaliseerde cadeauboxen, pakketten voor bepaalde gelegenheden, verjaardagscadeaus, gadgets en zoveel meer. 


Ook nieuwe ideeën liggen al op tafel dus houd zeker onze webshop regelmatig in de gaten!Een uniek cadeau?


Maak kennis met onze unieke cadeauboxen, gepersonaliseerde gadgets en andere producten. Neem een kijkje op onze webshop.

Heb je nog vragen?


Heeft u een bepaalde vraag of wenst u een vrijblijvende inlichting? 


Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!